THE NEXT BOBOIBOY XD

Hye earthlings! I'm focusing on my studies and having a very busy time right now. If you visit here and feel bored, you can leave or stay until I post a new entry. Thank you so much. Enjoy!

The Next Boboiboy

Nota 2016 #2
Thursday, 29 December 2016 | 7:54 am | 0 Comments

Hye earthlings! Masih bercuti ke? Ke ada yang tengah buat persediaan untuk tahun depan?

Well, as for me, saya tengah buat persiapan untuk SPM tahun depan. Hahah, cuak tu cuak juga tapi rasa macam tak kisah pun ada. By the way, barang٢ semua dah kemas. Tahun ni, barang tak banyak pun..buku٢ saja yang extraload.

Memandangkan tahun depan saya SPM, mungkin blog tak akan di-update for the whole year! Yup, tahun 2017 adalah tahun penting! Ala, sekejap saja satu tahun tu.

Okey, lain kali saya tulis lagi*kalaurajinxD. InsyaAllah :) السلام عليكم ، مع السلامة، والى اللقاء.
New Year Giveaway by MF
Monday, 19 December 2016 | 4:28 pm | 4 Comments

Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.

بسم الله الرحمن الرحيم, saya join!

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa*

Jom join! Rugi kalau tak join :)
End Year Mini Giveaway by Mellya And Friends
Friday, 2 December 2016 | 10:44 am | 12 Comments


بسم الله الرحمن الرحيم
Saya join. Jomlah join! Hanya tekan pada imej diatas untuk join :)

Older Post