THE NEXT BOBOIBOY XD

Hye earthlings! I'm focusing on my studies and having a very busy time right now. If you visit here and feel bored, you can leave or stay until I post a new entry. Thank you so much. Enjoy!

The Next Boboiboy

Monster's Giveaway
Thursday, 5 June 2014 | 4:47 pm | 1 Comments

MONSTER's GIVEAWAY

Klik banner untuk join.

Keistimewaan blog saya ialah.....(sambung)

Keistimewaan blog saya ialah blog saya berwarna lembut. Warna pink lembut betul-betul bersesuaian. Malahan,warna ini membuatkan blog saya kelihatan comel. Walaupun blog saya ni masih lagi dalam proses pengubahsuaian. Dahlah header blog saya Infinite. Saya tau ada ramai peminat Infinite kat luar tu dan kebanyakkannya adalah blogger kan? Bukan nak perasan tapi header ni memang daebak dan cun kan? *macam tuannya

Dahtu,header tu berpusing-pusing pulak tu. Aduh,memang mengancam! *uolls jangan jeles. Lagi satu,perasan tak,bila pembaca gerakkan cursor,ada bintang kecik-kecik comel turun. Comel kan? Memang sesuai kan widget bintang kecik tu?? And then,kalau korang perasan lagi,kadang-kadang ada salji turun. Salji pink tu. Kalau takde,haa takdelah. Sebab salji tu macam tak betul sikit. Besides,background blog saya dotdot. Perasan tak? Kalau tak perasan tu,tak taulahh...Comel kan? Overallnya blog saya ni boleh dikategorikan comel.

Bak kata orang putih,cute. Orang jepun,kawaii~ Orang korea,aegyo. Orang melayu,comel. Satu perkara lagi yang menambahkan kecomelan blog saya ni adalah,gambar Running Man. Ya! Saya peminat tegar Running Man. Pantang kalau terlepas satu episod! Apa? Tak jumpa gambar tu? Klik dekat about me ataupun the running bloggers. Konpem jumpa. Dah? Dah jumpa dah? Alhamdulillah ^^ Oklah,nampaknya itulah keistimewaan blog saya. Hehe,sebenarnya ada lagi tapi saya ada emergency. So,good luck for me ^^ Byebye,assalamualaikum! Jazakallahu khairan sebab sudi baca =)

Older Post | Newer Post