Monday, 5 March 2018

Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi

Assalamualaikum dan hai! Hari ni aku sertai satu giveaway ni, daripada Kak Ray dan aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada Kak Ray sebab jemput aku untuk sertai giveaway ni. Setakat ni tak ramai lagi yang sertai giveaway ni. Maka, aku menyeru para blogger untuk sertai giveaway ni. Bukan nak kata apalah, tapi rugi sangatlah kalau tak sertai giveaway ni. Okeylah, klik je banner. Peace!


P/S: Kak Ray ada tanya samada kita boleh guess hadiah untuk giveaway ni atau tak. Kalau macam tu, aku nak guess jaket atau cap. Whatever it is, it sure is interesting :)

18 comments:

  1. Goodluck!!

    Blogwalking and follow :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. singgah sini & follow. Good luck tau :D

    ReplyDelete
  3. good luck dear ! aff follow sini ye ^^

    ReplyDelete
  4. goodluck awak! jalan jalan sini sambil follow #18

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/1-tips-naikkan-pageviews-dan-unique.html

    ReplyDelete
  5. Hai, saya singgah dari segmen sama ><

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    good luck ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai suraya! terima kasih dan good luck jugak! ^^

      Delete
  6. singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai! terima kasih dan good luck juga untuk awak :)

      Delete
  7. Good luck! Sy singgah follow sini dari GA yang sama ^^

    ReplyDelete
  8. Hi girl. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update. mmuahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak ray.. saya sanggup tunggu hahahah :)

      Delete