"My heart is at ease knowing that what was meant for me will never miss me and that what misses me was never meant for me''

Umar ibn Al-Khattab

Thursday, 7 June 2018

COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH

Assalamualaikum guys. Fuhhh, lama jugak aku tinggalkan blog aku. Hmm,, minggu ni memang sibuk lebih-lebih lagi ibu bapa aku yang dah sedia sibuk bertambah sibuk nak uruskan aku punya urusan pendaftaran di UiTM Dengkil tu. Jadi, sebagai comeback, aku join segmen daripada Kak MB  ni. Marilah kita join ramai-ramai. Tak ramai, tak best pulak nanti :/ Akan datang, aku akan ceritakan kisah aku dan UiTM Dengkil ni ^^ Dah ala-ala Andainya Takdir dah. Hahahahh


https://missbaybeeboo.blogspot.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html


 Tagged:-
1. Ika S.
2. Sabrina
3. Lea Azleeya



"Changing your attitude, changes your life" -Nick Vujicic

16 comments:

  1. All the best awak :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/book-review-videotape-by-adib-zaini.html

    ReplyDelete
  2. TQ tag akak.. insyaallah nnti akak join ye..

    ReplyDelete
  3. Happy eid mubarak!

    https://messarah.blogspot.com/2018/06/raya-2018.html

    ReplyDelete
  4. Singgah segmen sama.Salam kenal :)

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  5. best of luck >< saya singgah dari giveaway yang sama !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah daripda segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  7. hi.. jalan2 sini :)

    http://nanafidenaz.blogspot.com/2018/08/life-is-always-beginning-of-everything.html

    ReplyDelete
  8. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete